onsdag 5. november 2014

Meksikansk Kyllingform

Enkel, rask og god middag for en hektisk hverdag




Ingredienser
2 posjoner ris
1 løk
2 ss smør til steking
1 boks bønner, gjerne med chili
Litt ost
400 g kyllingkjøttdeig
1 ts tacokrydder
1 glass tacosaus
1 boks Crème Fraîche
Litt salt
Litt pepper









Fremgangsmåte

Sett på stekeovnen på 200 °C.

Til denne oppskriften trenger du en ildfast form.


Kok risen etter anvisning på pakken. Hakk løken og fres den gyllen i en kjele med smør. Bland sammen bønner og ris og ha det hele i en ildfast form.


Ha litt tacokrydder, salt og pepper over kyllingkjøttdeigen. Bland i Crème Fraîche. Hell tacosaus over og kok opp.


Hell kjøttdeigblandingen på ris og bønneblandingen og fordel tacosausen over. Strø litt av osten på toppen og stek kyllingretten på midterste rille i 15-20 minutter til osten er gyllen.

























Serveres med salat.

Ha en fin dag :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar