torsdag 18. desember 2014

Konfekt - Sjokolade med marsipan

Jeg synes konfekt er godt til jul så derfor lagde jeg disse i går :)


















Ingredienser
ca 50 g marsipan
1 ss friskpresset appelsinjuice
75 g kokesjokolade


Fremgangsmåte
Kna sammen marsipan og appelsinjuice. Marsipanen skal bli litt bløt, men fortsatt fast nok til å kunne formes til kuler. Form marsipanen til kuler. Legg kulene på en tallerk.  

Smelt sjokoladen i en skål over vannbad. Avkjøl sjokoladen.



Jeg brukte disse hjerteformene



















Med konfektform:
Hell litt sjokolade nederst i formen. Legg marsipankulene oppi og hell over sjokolade.

Hvis man ikke har konfektform:
Dypp marsipankulene i den smeltede sjokoladen ved hjelp av to gafler. La kulene renne av seg og legg dem tilbake på det bakepapirdekkede brettet.

Sett brettet med konfekten i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar