lørdag 20. januar 2018

Ovnsbakt squash med tacovri



Dette trenger du til to porsjoner
400g karbonadedeig
1 løk
1 boks kidneybønner
2 squash
Salt
Pepper
tacokrydder
Salsa
Nachos chips

Slik gjør du
Sett stekeovnen på 225 °C.
Skyll og del squash i to på langs. Skrap ut innmaten med en skje og finhakk den. Legg de uthulte squash-halvdelene på et stekebrett dekket med bakepapir. Pensle squashene med smeltet smør og dryss over salt og pepper. Stek midt i ovnen i ca 5-6 minutter.


Stek karbonadedeig sammen med løk og stek til kjøttet er brunet. Ha over tacokrydder. Tilsett den hakkede innmaten fra squashen, kidneybønner og stek videre i 3–4 minutter.
Tilsett litt salsa, salt og pepper. Kok opp, og la det trekke uten lokk i minst 5 minutter.

Legg blandingen i squash-halvdelene og dryss over ost. Stek i varm stekeovn i ca. 5 minutter, til osten får en gyllen farge.

Server med nachos chips.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar